Stamboom: LIZ OD BATSA ZAGRODA

Fokker: H.J.M. Schepers

Geboren: 23 januari 2015

HD: A

PN: vrij

Ogen: vrij van erfelijke oogafwijkingen

 

Kenzi:

Liz od Batsa Zagrode hebben wij in 2015 aangekocht bij de kennel Batsa Zagroda en daarvoor zorgt ze voor nieuwe bloed binnen onze roedel. Liz heeft bij ons de roepnaam Kenzi gekregen. Kenzi is een pittige tante binnen de roedel en heeft onze alfa teef Ciqala al snel van haar troon gestoten. Alleen Iniyan kan haar nog de baas zijn binnen de roedel. Kenzi is erg gehecht aan mensen en krijgt graag wat extra aandacht. Ze is daarom ook goed te trainen en heeft haar puppycursus goed afgerond. Ook trainen wij haar als showhond, waar ze steeds beter in wordt. Met Kenzi gaan we meerdere keren per jaar naar tentoonstellingen, waar zij steeds hogere ogen gooit.

In 2017 heeft Kenzi haar eerste nest met pups gehad. Ze zal hier eerst lekker van uitrusten en ondertussen trainen we haar voor de step. Als werkhond doet zij dat met veel plezier en blijft ze actief in de wintermaanden.

We zijn in afwachting van Kenzi haar loopsheid, waarna we hopen een nest met pups van haar te krijgen. Hiervoor gebruiken wij ook onze eigen reu (SAKIMA KIWIDINOK INIYAN). Voor meer    informatie over dit nest kunt u de nestplanning raadplegen.

Stamboom

Vader: ATTRACTION DEL BIAGIO

''IMP'' (IT.)

HD: A

BOOKIE DEL BIAGIO

HD: A

SOUVENIR OF SITKA'S ARTIC-LADY-KILLER

 

SALLY STAR DEL BIAGIO

HD: A

KAHLUA DEL BIAGIO

HD: A

BRIAN DEL BIAGIO 

HD: B

GWYKON DE JUNGLA NEGRA

HD: A

Moeder: KAMP. JILLIAN DEL BIAGIO 

''IMP'' (ITALIË) 

HD: A

ROHAN DEL BIAGIO

GIVING A NEW ROYAL STAR DE JUNGLA NEGRA

HD: A

KIRA DEL BIAGIO

 

I'M CRUSADER'S DAUGHTER DEL BIAGIO

CRUSADER DEL BIAGIO

 

 LAWRENCE DEL BIAGIO