Door de omgeving of de situatie in een gezin komt men vaak op het idee om als aanvulling op het gezin een pup aan te schaffen.  Waar we niet vaak bij stilstaan is dat dit alleen niet voldoende is. Puppies zijn net kinderen. Van jongs af aan moeten we ze constant leren wat ze wel en niet mogen doen. Ze moeten zindelijk worden en hebben heel veel aandacht nodig. Puppies zijn vooral erg eigenwijs en vergen veel geduld.

Informatie op alle gebieden, zoals voeding, opvoeding, zindelijk maken en vooral de keuze van het ras is het begin. Past het ras dat we hebben uitgekozen wel bij ons? Hebben we wel genoeg tijd om onze pup op te voeden? En past zijn karakter bij ons gezin?

De Alaskan Malamute is een prachtige maar ook eigenwijze hond die graag voor je wilt werken. Wil je meer over dit mooie ras weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk op de website van de AMCN. Daar vindt u veel informatie over de Alaskan Malamute en ook een stukje van hun geschiedenis.

De AMCN behartigd de belangen van het ras en geeft voorlichting. Buiten het geven van informatie verzorgd de AMCN jaarlijks een Clubmatch en een Jonge Hondendag waar de honden door een erkende keurmeester worden beoordeeld.

Pups van Sakima Kiwidinok

Bent u geïnteresseerd in een pup van onze kennel, kijk dan eens bij de nestplanning of neem vrijblijvend contact met ons op. In het najaar van 2018 verwachten wij weer een nest met pups.